زرین معدن آسیا
زرین معدن آسیا
Asia Zarin Madan Co
Search

کشورهای منطقه در تحقیقات مواد معدنی مشارکت کنند.

مطالبی که در این قسمت میخوانید

رئیس هیات عامل ایمیدرو از کشورهای منطقه دعوت کرد تا در اجرای طرح های تحقیقات فرآوری مواد معدنی، مشارکت کنند.

اتاق خبر: مهدی کرباسیان در نخستین سمپوزیوم بین المللی فعالان فرآوری مواد معدنی و سومین کارگاه آموزشی بین المللی فرآوری سنگ آهن و فلزات پایه، اظهار داشت: مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران با برخورداری از سابقه و تجربه بالای نیروهای متخصص و نیز تجهیزات پیشرفته، امکان ارائه خدمات تحقیقات فرآوری با استاندارد پذیرفته شده به شرکت‌های معدنی و صنایع معدنی ایران و نیز کشورهای منطقه را دارد و می‌تواند نقش مهمی در موفقیت شرکت‌های معدنی ایفا کند.

وی افزود: این مرکز همه تلاش خود را به کار می‌گیرد تا کیفیت و کمیت خدمات خود را ارتقا دهد و در این زمینه، ایمیدرو با پیگیری سیاست توسعه همکاری‌های فنی و تجاری با کشورهای همسایه برای سومین سال پیاپی، میزبان کارگاه آموزشی سنگ آهن و فلزات پایه برای کارشناسان کشورهای حوزه اکو، در این مرکز است.

رئیس هیات عامل ایمیدرو  با بیان اینکه در ایران ذخایر بالا و معادن متنوعی وجود دارد که بهره‌برداری از آنها به اقتصاد ایران کمک خواهد کرد، گفت: بیشتر معادن پربازده ایران مورد بهره‌برداری قرار گرفته و لازم است معادن با بهره اقتصادی کمتر یا عیار پایین‌تر نیز مورد استفاده قرار گیرد که فرآوری چنین معادنی در عمق بیشتر، به انرژی افزون‌تر نیاز دارد.

وی ادامه داد: بدین ترتیب نیاز صنایع معدنی به انرژی افزایش می‌یابد و باطله‌های معدنی بیشتری تولید خواهد شد. این در شرایطی است که برای حضور در بازار رقابتی، باید فرآوری مواد معدنی به گونه ای باشد که مصارف انرژی، آب و سرمایه کاهش یابد و در عین حال محصولی با ارزش افزوده بالا تولید شود. به گفته کرباسیان، رعایت مسائل زیست محیطی از جمله ضرورت های فعالیت های معدنی است.

وی ادامه داد: مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران، باید در این مسیر گام‌های بیشتری را بردارد. به گفته کرباسیان، توسعه پایدار بدون ابتکار، خلاقیت و نوآوری غیرممکن است. از همین رو سازمان ها، عملکرد خود را تغییر داده، پایش کنند و کارکرد خود را ارزیابی و بهبود بخشند تا بتوانند محصولات و خدمات مناسبی ارائه کنند.
رئیس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد: به دلیل اینکه رهبران جهان درصدد ایجاد دنیایی پایدار و باثبات هستند، بخش معدن نقشی مهم در سال های پیش رو خواهد داشت.

کرباسیان افزود: برای مثال در آینده نزدیک، موادی که برای تولید انرژی به کار خواهد رفت متفاوت خواهد بود و انرژی بیشتری از منابع تجدید پذیر تامین خواهد شد.
وی افزود: استفاده بیشتر از پیل های سوختی، هیدروژنی و انرژی هسته ای، به معنای افزایش تقاضا برای کاتالیست ها است و در آن شرایط، ‌ عناصر نادر خاکی نقش کلیدی در فناوری پاک خواهند داشت و بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.

رئیس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد: صنایع معدنی به طور پیوسته به دنبال ابداعاتی هستند تا با فناوری های جدید، فرآیندهای تجاری سازی و عملیات تحقیق و توسعه خود را بهبود بخشند.

کرباسیان با بیان اینکه ارزیابی اطلاعات، اعتماد بیشتری را در کیفیت مواد ایجاد می کند، تصریح کرد: صنایع معدنی، ‌ با پیشرفت فناوری، منافع زیادی را کسب خواهد کرد و در عین حال، تجهیزات و روش های پیشرفته به سمت کاهش مصرف آب و بهره برداری از کانی‌های کم عیار حرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: مرکز تحقیقات فناوری مواد معدنی سعی می‌کند از روش‌های نوین بهره جوید و با ایجاد ارتباطات جدید و تقویت آن با شرکت های فرآوری و مرکز تحقیقاتی دنیا، به فناوری های جدید فرآوری دست یابد و بتواند تجارب مفیدی در این زمینه کسب کند.

براساس این گزارش، نخستین سمپوزیوم بین المللی فعالان فرآوری مواد معدنی و سومین کارگاه آموزشی بین المللی فرآوری سنگ آهن و فلزات پایه (سه شنبه و چهارشنبه) در مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران واقع در کیلومتر ۹ اتوبان کرج- قزوین برگزار می‌شود.

منبع: اتاق نیوز

خبرهای مرتبط