رئیس نظام مهندسی معدن استان زنجان گفت: امسال حادثه معدن گزارش نشده است و برای افزایش ایمنی در محیط کاری بر اساس برنامه کشوری، کارگران در دورههای آموزشی ایمنی معادن شرکت میکنند.
نظارت از معادن استان در سه حالت اجرا، نظارت و طراحی معدن در مرحله اکتشاف و استخراج انجام میشود که علاوه بر این بازدیدها مسئولان فنی همه روزه در معادن حضور داشته و به این مسئله اشراف دارند.
وی افزود: مسئولان فنی همه ساله دورههای آموزشی خاص را طی کرده تا در جریان علوم جدید معدن قرار گرفته و راندمان بهرهبرداری از معادن روند رو به رشدی داشته باشد.
حمیدی با تأکید بر اینکه هر معدن مجاز به بهرهبرداری از همان ماده معدنی است که جواز اکتشاف و بهرهبرداری را اخذ کرده است، گفت: نظارت بر معادن به صورت سالانه و از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامهریزی میشود که در برنامه امسال 120 معدن در استان زنجان در دستور کار قرار دارد.
این مسئول تأکید کرد: این بازدید شامل اطلاعات پایه از جمله موقعیت جغرافیایی معدن، مشخصات کانسار، عیار و ضخامت، ظرفیت و روش استخراج بر اساس مقررات عمومی و پروانه فعالیت معدن است.
حمیدی تصریح کرد: در کنار فعالیت صنفی معادن، توجه و ارزیابی اقدامات ایمنی و بهداشتی معادن نیز مورد توجه قرار دارد تا فعالیت در این عرصه با کمترین ریسک انجام شود.
رئیس نظام مهندسی معدن استان زنجان خاطرنشان کرد: سیاست وزارت صنعت، معدن و تجارت بر ارائه آموزشهای ایمنی به کارگران فعال در این عرصه و به صورت رایگان است که امسال 17 استان برای اجرای این هدف انتخاب شدهاند.
حمیدی با اشاره به اینکه این آموزشها به صورت تفاهمنامه سه جانبه بین ایمیدرو، سازمان آموزش فنی و حرفهای و سازمان صنعت، معدن و تجارت اجرا میشود، گفت: بر اساس این برنامه در هر استان 80 نفر در این دورهها شرکت میکنند که افراد شرکتکننده از استانها در این دورهها مشخص
شدهاند و اقدامات لازم برای برگزاری آن صورت گرفته است.
منبع: ماین نیوز